Marianne´s anbefalinger

Antal: 15 - 20 personer

Ingredienser

😎 🙂Kartoffelmos med pikant ost. 🙃

5 kg. Kartofler

400 g

. Pikant ost

Pikant kartoffelmos

Beskrivelse

😎Kartoflerne koges. Pisk de øvrige ingredienser i og drys revet ost over og stilles i ovnen ved 200 grader til osten er gylden.

300 g

. Margarine

3. Æg

En god håndfuld, Purløg & Persille.
 Salt og lidt revet ost.

Kan fryses.

God til tagselv borde og grillanretninger.

Antal: 5 personer

Ingredienser

🙂Tun musse🙃 

2 ds. Tun i vand.

. Cremefraiche 9 %.

2.5 dl

4 blade. Husblas.

ca. 2 Gulerødder.

1 røde løg .

Tun Musse

Beskrivelse

Gulerødderne skæres i små terninger koges i ca. 3 min i letsaltet vand. Afkøles tunfisken piskes – blandes med cremefraichen - gulerødderne – hakkede løg, den smeltede husblas, smages til med salt og peber evt. citronsaft – hældes i form og stilles i køleskab - serveres med dressing, som laves af cremefraiche, blandes med lidt dild dressing og lidt sukker.

Antal:

Ingredienser

Beskrivelse

Del siden