Antal: 15 - 20 personer
Ingredienser
😎 🙂Kartoffelmos med pikant ost. 🙃
5 kg. Kartofler
400 g
. Pikant ost
Pikant kartoffelmos
Beskrivelse
😎Kartoflerne koges. Pisk de øvrige ingredienser i og drys revet ost over og stilles i ovnen ved 200 grader til osten er gylden.
300 g
. Margarine
3. Æg
En god håndfuld, Purløg & Persille.
Salt og lidt revet ost.
Kan fryses.
God til tagselv borde og grillanretninger.
Antal: 5 personer
Ingredienser
🙂Tun musse🙃
2 ds. Tun i vand.
. Cremefraiche 9 %.
2.5 dl
4 blade. Husblas.
ca. 2 Gulerødder.
1 røde løg .
Tun Musse
Beskrivelse
Gulerødderne skæres i små terninger koges i ca. 3 min i letsaltet vand. Afkøles tunfisken piskes – blandes med cremefraichen - gulerødderne – hakkede løg, den smeltede husblas, smages til med salt og peber evt. citronsaft – hældes i form og stilles i køleskab - serveres med dressing, som laves af cremefraiche, blandes med lidt dild dressing og lidt sukker.
Antal:
Ingredienser
Beskrivelse