Antal: ca 20 stk
Ingredienser
Fiberrige boller.. ca 20 stk.
60 g
. sukker
2 pk. Gær
2 æg
Salt
½ l. lunken vand
1dl. Solsikke kærner
5 dl
. Fiberbag.
200 g
. revet gulerod
. hvid hvedemel
500 g
½ dl olie.
Dejen røres sammen med en ske og lægges på bagepladen.
Bager i 12 – 15 min. Ved 190 grader. Varmluft.
Kostfibre pr
–
Fedt 5
Gulerodsboller ca. 20 stk.
60 g
sukker
2 pk. Gær
2 æg
Salt
½l lunken vand
½ dl olie
. solsikke kerner
100 g
200 g
. revet gulerod
900 g
. mel
190grader – 12 - 15 min
Gulerodsboller
Beskrivelse
dejen røres sammen, behøver ikke hæve, Skal være meget klistret..