Gulerodsboller

Antal: ca 20 stk

Ingredienser

Fiberrige boller.. ca 20 stk.

60 g

. sukker

2 pk. Gær

2 æg

Salt

½ l. lunken vand

1dl. Solsikke kærner

5 dl

. Fiberbag.

200 g

. revet gulerod

. hvid hvedemel

500 g

½ dl olie.

Dejen røres sammen med en ske og lægges på bagepladen.

Bager i 12 – 15 min. Ved 190 grader. Varmluft.

Kostfibre pr

Fedt 5

Gulerodsboller ca. 20 stk.

60 g

sukker

2 pk. Gær

2 æg

Salt

½l lunken vand

½ dl olie

. solsikke kerner

100 g

200 g

. revet gulerod

900 g

. mel

  190grader – 12 - 15 min

Gulerodsboller

Beskrivelse

dejen røres sammen, behøver ikke hæve, Skal være meget klistret..

Del siden